Mobil- og abonnementsanskaffelse Oslo
Notice 2019-328300 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver ønsker å tildele rammeavtale til en leverandør for leveranse av mobiltjenester og hardware. Formålet for Norges Bank er å kjøpe mobilabonnement og telefoner samt øvrig nødvendig utstyr for Norges Bank Real Estate Management. Kontrakten vil tildeles for to (2) år og ha en maksimal varighet på fire år (2+1+1).Tjenestene vil anskaffes av Norges Bank, avdeling Norges Bank Real Estate Management (NBREM). Kontraktspart vil være Norges Bank.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-328300
- eFormId:
- 2019-328300
- procedureId:
- 2019-328300
- heading:
- Mobil- og abonnementsanskaffelse Oslo
- description:
- Oppdragsgiver ønsker å tildele rammeavtale til en leverandør for leveranse av mobiltjenester og hardware. Formålet for Norges Bank er å kjøpe mobilabonnement og telefoner samt øvrig nødvendig utstyr for Norges Bank Real Estate Management. Kontrakten vil tildeles for to (2) år og ha en maksimal varighet på fire år (2+1+1).Tjenestene vil anskaffes av Norges Bank, avdeling Norges Bank Real Estate Management (NBREM). Kontraktspart vil være Norges Bank.
- buyer:
1 results
- id:
- 937884117
- name:
- Norges Bank Real Estate Management
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-01-28T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2019-03-06T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
4 results
- 64212000
- 64000000
- 64200000
- 64210000
- directCpvCodes:
1 results
- 64212000
- parentCpvCodes:
3 results
- 64000000
- 64200000
- 64210000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/97580571.aspx
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 14000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1.4E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-01-28
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-328300
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2019-01-28
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-328300