Ortopedi: Kneprotese sementert og usementert, inkl. revisjon for foretakene i Helse Vest
Notice 2019-324637
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale på «Kneprotese sementert og usementert, inkl. revisjon». Anskaffelsen er delt inn i 4 delleveranser: 1. Kneprotese - Standard sementert (CR og PS) 2. Kneprotese - Standard usementert (CR og PS) 3. Kneprotese - Kompleks primær/ Revisjon 4. Trykksensorer med tilleggsutstyr For nærmere spesifikasjoner og estimert volum, se Bilag 1 Prisskjema.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-324637
- eFormId:
- 2019-324637
- procedureId:
- 2019-324637
- heading:
- Ortopedi: Kneprotese sementert og usementert, inkl. revisjon for foretakene i Helse Vest
- description:
- Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale på «Kneprotese sementert og usementert, inkl. revisjon». Anskaffelsen er delt inn i 4 delleveranser: 1. Kneprotese - Standard sementert (CR og PS) 2. Kneprotese - Standard usementert (CR og PS) 3. Kneprotese - Kompleks primær/ Revisjon 4. Trykksensorer med tilleggsutstyr For nærmere spesifikasjoner og estimert volum, se Bilag 1 Prisskjema.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-06-20T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 33183200
- 33000000
- 33100000
- 33180000
- 33183000
- directCpvCodes:
1 results
- 33183200
- parentCpvCodes:
4 results
- 33000000
- 33100000
- 33180000
- 33183000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 4
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-06-20
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-324637
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-06-20
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-324637