2018/7454 - Kjøp av busstjenester - Rutepakke 1 Møre og Romsdal

Notice 2019-320068

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T03:23:42Z.

Description

Oppdraget omfatter rute- og skolekjøring, inkludert tilrettelagt skoleskyss, i kommunene Ålesund, Giske, Sula og Skodje. (Kommunegrenser per 01.01.2019.) Kontraktsperioden er fra kontraktsinngåelse og frem til og med 30.06.2030. Oppstartsdato er 01.01.2021 Dagens operatør har sitt hovedanlegg med administrasjon, vaskehall og verksted i Vågavegen 25 i Ålesund. Oppdragsgiver skal inngå leieavtale, og vil fremleie deler av anlegget med kontor, sjåførrom, vaskehall og verksted til Operatør. Oppdatert Vedlegg 4, Anleggsbeskrivelse med nærmere informasjon om leiekontrakt, tilgang til parkeringsareal, kontor, verksted og vaskehall, samt detaljer vedrørende drift av anlegget blir lagt ut i løpet av mars måned. Det inviteres til befaring av bussanlegg i Vågaveien 25 i Ålesund, tirsdag 2. april 2019 kl. 10.30 - 13.30. Vedlegg 6, Incitamentsbeskrivelse blir lagt ut i løpet av mars. Klikk her https://permalink.mercell.com/93167551.aspx

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-320068
eFormId:
2019-320068
procedureId:
2019-378260
heading:
2018/7454 - Kjøp av busstjenester - Rutepakke 1 Møre og Romsdal
description:
Oppdraget omfatter rute- og skolekjøring, inkludert tilrettelagt skoleskyss, i kommunene Ålesund, Giske, Sula og Skodje. (Kommunegrenser per 01.01.2019.) Kontraktsperioden er fra kontraktsinngåelse og frem til og med 30.06.2030. Oppstartsdato er 01.01.2021 Dagens operatør har sitt hovedanlegg med administrasjon, vaskehall og verksted i Vågavegen 25 i Ålesund. Oppdragsgiver skal inngå leieavtale, og vil fremleie deler av anlegget med kontor, sjåførrom, vaskehall og verksted til Operatør. Oppdatert Vedlegg 4, Anleggsbeskrivelse med nærmere informasjon om leiekontrakt, tilgang til parkeringsareal, kontor, verksted og vaskehall, samt detaljer vedrørende drift av anlegget blir lagt ut i løpet av mars måned. Det inviteres til befaring av bussanlegg i Vågaveien 25 i Ålesund, tirsdag 2. april 2019 kl. 10.30 - 13.30. Vedlegg 6, Incitamentsbeskrivelse blir lagt ut i løpet av mars. Klikk her https://permalink.mercell.com/93167551.aspx
buyer:

1 results

  1. id:
    944183779
    name:
    Møre og Romsdal Fylkeskommune, Samferdsel
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-05-16T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

2 results

  1. 60100000
  2. 60000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 60100000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 60000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
not reported by source
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2019-320068
    changedNoticeId:
    2019-378260
    issueDate:
    2019-05-16T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    2019-320068
  2. id:
    2019-378260
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2019-03-15T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    2019-378260
limitedDataFlag:
yes
publicationDate:
2019-05-16
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

3 results

  1. id:
    2019-378260
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2019-03-15
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2019-366019
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2019-04-26
    selectedNotice:
    no
  3. id:
    2019-320068
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2019-05-16
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
0
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-320068

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.