Lyskilder
Notice 2019-312238
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Avtalen omfatter levering av: - Sparepærer - Halogenlamper - Kompaktlysrør - Lysrør - Damplamper - Spesiallamper - Startere/tennere - LED lyskilde(pærer/rør) - LED armatur til montering på vegg/tak/gulven rammeavtale.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-312238
- eFormId:
- 2019-312238
- procedureId:
- 2019-312238
- heading:
- Lyskilder
- description:
- Avtalen omfatter levering av: - Sparepærer - Halogenlamper - Kompaktlysrør - Lysrør - Damplamper - Spesiallamper - Startere/tennere - LED lyskilde(pærer/rør) - LED armatur til montering på vegg/tak/gulven rammeavtale.
- buyer:
1 results
- id:
- 817920632
- name:
- Trøndelag fylkeskommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-03-28T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 31532920
- 31000000
- 31500000
- 31530000
- 31532000
- 31532900
- directCpvCodes:
1 results
- 31532920
- parentCpvCodes:
5 results
- 31000000
- 31500000
- 31530000
- 31532000
- 31532900
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-03-28
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-312238
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-03-28
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-312238