Vaskeritjenester

Notice 2019-308933

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T21:17:37Z.

Description

Malvik kommune, heretter kalt Oppdragsgiver innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av avtale på leie og vask av arbeids- og institusjonstøy til helse og velferd. Nærmere beskrivelse av oppdraget finnes i vedlegg 3 Kravspesifikasjonen og Tildelingskriterier. Alle kommunens enheter innenfor helse og velferd plikter å foreta sine kjøp hos den leverandør det er inngått avtale med og den valgte leverandør er, etter bestilling fra den enkelte enhet, forpliktet til å levere i henhold til avtalen. Oppdragsgiver tar forbehold om eventuelle organisasjonsendringer som kan påvirke avtalen. Oppdragsgiver tar også forbehold om at de ved særskilte prosjekter kan velge ikke å benytte seg av avtalen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-308933
eFormId:
2019-308933
procedureId:
2019-308933
heading:
Vaskeritjenester
description:
Malvik kommune, heretter kalt Oppdragsgiver innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av avtale på leie og vask av arbeids- og institusjonstøy til helse og velferd. Nærmere beskrivelse av oppdraget finnes i vedlegg 3 Kravspesifikasjonen og Tildelingskriterier. Alle kommunens enheter innenfor helse og velferd plikter å foreta sine kjøp hos den leverandør det er inngått avtale med og den valgte leverandør er, etter bestilling fra den enkelte enhet, forpliktet til å levere i henhold til avtalen. Oppdragsgiver tar forbehold om eventuelle organisasjonsendringer som kan påvirke avtalen. Oppdragsgiver tar også forbehold om at de ved særskilte prosjekter kan velge ikke å benytte seg av avtalen.
buyer:

1 results

  1. id:
    971035560
    name:
    Malvik kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-06-06T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 98312000
  2. 98000000
  3. 98300000
  4. 98310000
directCpvCodes:

1 results

  1. 98312000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 98000000
  2. 98300000
  3. 98310000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2019-06-06
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2019-308933
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2019-06-06
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-308933

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.