Kjøp og oppføring av to sorteringshaller

Notice 2019-304639

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T00:18:38Z.

Description

Leverandør skal levere og oppføre sorteringshall på Stengelsen avfallsanlegg og Gairasmoen avfallsanlegg. Stengelsen ligger i Alta kommune og Gairasmoen ligger i Porsanger kommune. Se kravspesifikasjon for detaljer. Grunnarbeider inngår ikke dette oppdraget, men vil bli utført av oppdragsgiver i samarbeid med valgt leverandør.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-304639
eFormId:
2019-304639
procedureId:
2019-304639
heading:
Kjøp og oppføring av to sorteringshaller
description:
Leverandør skal levere og oppføre sorteringshall på Stengelsen avfallsanlegg og Gairasmoen avfallsanlegg. Stengelsen ligger i Alta kommune og Gairasmoen ligger i Porsanger kommune. Se kravspesifikasjon for detaljer. Grunnarbeider inngår ikke dette oppdraget, men vil bli utført av oppdragsgiver i samarbeid med valgt leverandør.
buyer:

1 results

  1. id:
    916 871 082
    name:
    INNKJØPSSERVICE AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-03-26T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 45222100
  2. 45000000
  3. 45200000
  4. 45220000
  5. 45222000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45222100
parentCpvCodes:

4 results

  1. 45000000
  2. 45200000
  3. 45220000
  4. 45222000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    5
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2019-03-26
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2019-304639
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2019-03-26
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-304639

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.