Kjøp av elektrisk kraft Midtre Namdal Avfallsselskap IKS, Retura NT AS og OKHH AS

Notice 2019-300664 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T09:46:22Z.

Description

MNA (957 387 969 mva), Retura NT AS (986 850 821 mva) og OKHH AS (990 582 424 mva), heretter kalt Oppdragsgiver, skal sammen etablere leveringsavtaler for elektrisk kraft med en kraftleverandør. Kraftleverandøreren skal besørge Oppdragsgivers totale behov for elektrisk kraft. Oppdragsgiver ønsker å innhente pristilbud på levering av elektrisk kraft til alle anlegg virksomhetene omfatter. Anleggene har geografisk lokalisering ulike steder i eierkommunene. Se vedlegg 4. Formålet med denne konkurransen er å sikre at Oppdragsgiver oppnår konkurransedyktige priser i årene fremover, og at leverandøren er i stand til å levere den fysiske elektriske kraften som Oppdragsgiver til enhver tid trenger.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-300664
eFormId:
2019-300664
procedureId:
2019-300664
heading:
Kjøp av elektrisk kraft Midtre Namdal Avfallsselskap IKS, Retura NT AS og OKHH AS
description:
MNA (957 387 969 mva), Retura NT AS (986 850 821 mva) og OKHH AS (990 582 424 mva), heretter kalt Oppdragsgiver, skal sammen etablere leveringsavtaler for elektrisk kraft med en kraftleverandør. Kraftleverandøreren skal besørge Oppdragsgivers totale behov for elektrisk kraft. Oppdragsgiver ønsker å innhente pristilbud på levering av elektrisk kraft til alle anlegg virksomhetene omfatter. Anleggene har geografisk lokalisering ulike steder i eierkommunene. Se vedlegg 4. Formålet med denne konkurransen er å sikre at Oppdragsgiver oppnår konkurransedyktige priser i årene fremover, og at leverandøren er i stand til å levere den fysiske elektriske kraften som Oppdragsgiver til enhver tid trenger.
buyer:

3 results

  1. id:
    957 387 969
    name:
    Midtre Namdal Avfallsselskap IKS
  2. id:
    986 850 821
    name:
    Retura NT AS
  3. id:
    990 582 424
    name:
    OKHH EIENDOM AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-05-07T12:00:00+02:00
deadline:
2019-06-12T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

3 results

  1. 09310000
  2. 09000000
  3. 09300000
directCpvCodes:

1 results

  1. 09310000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 09000000
  2. 09300000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=239732&B=KGVLIGHT
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
2000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
2000000.0 NOK
mainActivity:
env-pro
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2019-05-07
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2019-300664
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2019-05-07
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-300664

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.