Compliance- og kontrolltjenester

Notice 2018-973346

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T03:57:47Z.

Description

Anskaffelsen omfattet konsulenttjenester for compliance og kontroll innenfor følgende tre hovedområder: - Operasjonell risiko - Internkontroll - Compliance NBREM har tildelt rammeavtaler som dekker alle tre områdene med en eller flere tilbydere. Basert på resultatene i konkurransen er det inngått en rammeavtale med en leverandør for områdene operasjonell risiko og internkontroll (kontraktsnr. 1 og 2) og en rammeavtale med en leverandør for området compliance (kontraktsnr. 3). Kontraktsverdi er angitt som totalt MNOK 8 for alle tre områder, hvorav MNOK 2,67 er estimert verdi for området compliance og MNOK 5,33 er estimert verdi for områdene operasjonell risiko og internkontroll.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-973346
eFormId:
2018-973346
procedureId:
2018-973346
heading:
Compliance- og kontrolltjenester
description:
Anskaffelsen omfattet konsulenttjenester for compliance og kontroll innenfor følgende tre hovedområder: - Operasjonell risiko - Internkontroll - Compliance NBREM har tildelt rammeavtaler som dekker alle tre områdene med en eller flere tilbydere. Basert på resultatene i konkurransen er det inngått en rammeavtale med en leverandør for områdene operasjonell risiko og internkontroll (kontraktsnr. 1 og 2) og en rammeavtale med en leverandør for området compliance (kontraktsnr. 3). Kontraktsverdi er angitt som totalt MNOK 8 for alle tre områder, hvorav MNOK 2,67 er estimert verdi for området compliance og MNOK 5,33 er estimert verdi for områdene operasjonell risiko og internkontroll.
buyer:

1 results

  1. id:
    937 884 117
    name:
    Norges Bank - NBREM
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-01-08T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 72220000
  2. 72000000
  3. 72200000
directCpvCodes:

1 results

  1. 72220000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 72000000
  2. 72200000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-01-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-973346
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-01-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
3
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-973346

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.