Anskaffelse av prosjektledelse til ny hovedstasjon
Notice 2018-951833
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oslo kommune V/ Omsorgsbygg Oslo KF (OBY) skal etablere en ny hovedstasjon på Bryn. Denne skal inneholde ny hovedbrannstasjon for Oslo Brann og Redningsetat (BRE), ny driftstasjon for Oslo Vann og Avløpsetat (VAV), samt nytt administrasjonsbygg for hele VAV sin administrasjon i Oslo kommune. Anskaffelsen gjelder prosjektledelse for gjennomføring av forprosjekt, med opsjon for prosjektledelse i gjennomføringsfasen. Med prosjektledelse søkes det etter en prosjektleder som i sitt team har med støttefunksjoner som assisterende prosjektleder, rådgivertjenester for alle byggfag og tekniske fag, samt rådgivning for programmering i forprosjektfasen. Rollene er nærmere beskrevet i vedlagt ytelsesbeskrivelse med organisasjonskart, vedlegg 1.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-951833
- eFormId:
- 2018-951833
- procedureId:
- 2018-951833
- heading:
- Anskaffelse av prosjektledelse til ny hovedstasjon
- description:
- Oslo kommune V/ Omsorgsbygg Oslo KF (OBY) skal etablere en ny hovedstasjon på Bryn. Denne skal inneholde ny hovedbrannstasjon for Oslo Brann og Redningsetat (BRE), ny driftstasjon for Oslo Vann og Avløpsetat (VAV), samt nytt administrasjonsbygg for hele VAV sin administrasjon i Oslo kommune. Anskaffelsen gjelder prosjektledelse for gjennomføring av forprosjekt, med opsjon for prosjektledelse i gjennomføringsfasen. Med prosjektledelse søkes det etter en prosjektleder som i sitt team har med støttefunksjoner som assisterende prosjektleder, rådgivertjenester for alle byggfag og tekniske fag, samt rådgivning for programmering i forprosjektfasen. Rollene er nærmere beskrevet i vedlagt ytelsesbeskrivelse med organisasjonskart, vedlegg 1.
- buyer:
1 results
- id:
- 985 987 246
- name:
- Oslo kommune v/ Omsorgsbygg Oslo KF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-05-03T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 71300000
- 71000000
- directCpvCodes:
1 results
- 71300000
- parentCpvCodes:
1 results
- 71000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-05-03
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-951833
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-05-03
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-951833