3 D pixel sensorutvikling
Notice 2018-923398
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Prosessutvikling for framstilling av tynne "3D Piksel” strålingssensorer: Enkeltsidig 3D-prosessering av 150 mm silisiumskiver (12+12 stk) med SINTEF's egen "Dyp reaktive ioneetsing (DRIE)" fabrikasjonsteknologi. Oppdraget gis med tanke på prekvalifikasjon for leveranse til ATLAS detektoroppgradering. Totalbudsjett: 2.1-2.4 MNOK Tidsplan: Oppstart i 2018Q2, 48 arbeidsuker prosesseringstid
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-923398
- eFormId:
- 2018-923398
- procedureId:
- 2018-923398
- heading:
- 3 D pixel sensorutvikling
- description:
- Prosessutvikling for framstilling av tynne "3D Piksel” strålingssensorer: Enkeltsidig 3D-prosessering av 150 mm silisiumskiver (12+12 stk) med SINTEF's egen "Dyp reaktive ioneetsing (DRIE)" fabrikasjonsteknologi. Oppdraget gis med tanke på prekvalifikasjon for leveranse til ATLAS detektoroppgradering. Totalbudsjett: 2.1-2.4 MNOK Tidsplan: Oppstart i 2018Q2, 48 arbeidsuker prosesseringstid
- buyer:
1 results
- id:
- 971 035 854
- name:
- Universitetet i Oslo, Det matematisk naturvitenskapelige fakultet
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-02-21T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 73111000
- 73000000
- 73100000
- 73110000
- directCpvCodes:
1 results
- 73111000
- parentCpvCodes:
3 results
- 73000000
- 73100000
- 73110000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-976?q=konsesjonskontraktforskriften
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- education
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-02-21
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-923398
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-02-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-923398