Dyrdalsfjellet høydebasseng, Maskin og elektro

Notice 2018-923074 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-25T18:09:45Z.

Description

Askøy kommune er i ferd med å bygge et nytt høydebasseng for kommunal vannforsyning ved Dyrdalsfjellet. Bassenget har et vannvolum på ca 4000 m3 og bygges i plasstøpt betong. Tilstøtende bassenget ligger et ventilkammer og pumpehus. Denne entreprisen gjelder installasjon av rørarrangement, pumper, ventiler, armatur etc og elektro-installasjon i høydebassenget og i ventilkammeret/pumpehuset.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-923074
eFormId:
2018-923074
procedureId:
2018-923074
heading:
Dyrdalsfjellet høydebasseng, Maskin og elektro
description:
Askøy kommune er i ferd med å bygge et nytt høydebasseng for kommunal vannforsyning ved Dyrdalsfjellet. Bassenget har et vannvolum på ca 4000 m3 og bygges i plasstøpt betong. Tilstøtende bassenget ligger et ventilkammer og pumpehus. Denne entreprisen gjelder installasjon av rørarrangement, pumper, ventiler, armatur etc og elektro-installasjon i høydebassenget og i ventilkammeret/pumpehuset.
buyer:

1 results

  1. id:
    964 338 442
    name:
    Askøy kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-07-05T12:00:00+02:00
deadline:
2018-08-20T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

4 results

  1. 45351000
  2. 45000000
  3. 45300000
  4. 45350000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45351000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 45000000
  2. 45300000
  3. 45350000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=215524&B=KGVLIGHT
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-07-05
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-923074
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2018-07-05
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-923074

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.