Nytt billettsystem
Notice 2018-845092
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Anskaffelsen gjelder både etablering og drift av systemløsning for elektronisk salg og håndtering av billetter, levering av fysisk utstyr til bruk for printing, skanning mv. av billetter i Konserthuset og Kuppelhallen, samt opplæring av Oppdragsgivers personell. Systemet skal inneha funksjoner for innsamling, analyse og strategisk anvendelse av kundedata.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-845092
- eFormId:
- 2018-845092
- procedureId:
- 2018-845092
- heading:
- Nytt billettsystem
- description:
- Anskaffelsen gjelder både etablering og drift av systemløsning for elektronisk salg og håndtering av billetter, levering av fysisk utstyr til bruk for printing, skanning mv. av billetter i Konserthuset og Kuppelhallen, samt opplæring av Oppdragsgivers personell. Systemet skal inneha funksjoner for innsamling, analyse og strategisk anvendelse av kundedata.
- buyer:
1 results
- id:
- 989 887 823
- name:
- STAVANGER KONSERTHUS IKS
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-04-21T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 63512000
- 63000000
- 63500000
- 63510000
- directCpvCodes:
1 results
- 63512000
- parentCpvCodes:
3 results
- 63000000
- 63500000
- 63510000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- rcr
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-04-21
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-845092
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-04-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-845092