Blodkulturinstrument m/forbruksmateriell og mellomvare
Notice 2018-794032
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Blodkulturinstrument m/forbruksmateriell og mellomvare til bruk for sjukehusa i Helse Førde HF.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-794032
- eFormId:
- 2018-794032
- procedureId:
- 2018-794032
- heading:
- Blodkulturinstrument m/forbruksmateriell og mellomvare
- description:
- Blodkulturinstrument m/forbruksmateriell og mellomvare til bruk for sjukehusa i Helse Førde HF.
- buyer:
1 results
- id:
- 916 879 067
- name:
- Sykehusinnkjøp HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-05-08T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 38434520
- 38000000
- 38400000
- 38430000
- 38434000
- 38434500
- directCpvCodes:
1 results
- 38434520
- parentCpvCodes:
5 results
- 38000000
- 38400000
- 38430000
- 38434000
- 38434500
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-05-08
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-794032
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-05-08
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-794032