Kalkyle- og planleggingsprogram for renhold

Notice 2018-783892

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T05:04:36Z.

Description

Oppland fylkeskommune ønsker å anskaffe programvare for kalkulasjon og planlegging til renhold,tilpasset bruk på nettbrett.Oppdragsgiver ønsker kun driftsverktøyet, og vil anskaffe nettbrett gjennom egen innkjøpsavtale.Anskaffelsens samlede verdi anslåes til NOK 2 mill.,- eks mva over 4 år, inkl. lisenser, implementering,opplæring og support. Volumet er et estimat og er ikke bindende. For ytterligere informasjon se vedlagt kravspesifikasjon.Systemet skal være installert og klart for test innen 1.9.2018

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-783892
eFormId:
2018-783892
procedureId:
2018-783892
heading:
Kalkyle- og planleggingsprogram for renhold
description:
Oppland fylkeskommune ønsker å anskaffe programvare for kalkulasjon og planlegging til renhold,tilpasset bruk på nettbrett.Oppdragsgiver ønsker kun driftsverktøyet, og vil anskaffe nettbrett gjennom egen innkjøpsavtale.Anskaffelsens samlede verdi anslåes til NOK 2 mill.,- eks mva over 4 år, inkl. lisenser, implementering,opplæring og support. Volumet er et estimat og er ikke bindende. For ytterligere informasjon se vedlagt kravspesifikasjon.Systemet skal være installert og klart for test innen 1.9.2018
buyer:

1 results

  1. id:
    961 382 335
    name:
    Oppland Fylkeskommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-04-24T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-04-24
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-783892
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-04-24
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-783892

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.