Transport av dagsenterbrukere

Notice 2018-749479 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T16:14:20Z.

Description

Oslo kommune v/Bydel Ullern, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av transporttjenester for dagsenterbrukere. Transporten foregår mellom personens faste bopel til dagsenter på Smestadhjemmet, Silurveien sykehjem og dagaktivitetstilbud i Skøyen terrasse 1.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-749479
eFormId:
2018-749479
procedureId:
2018-749479
heading:
Transport av dagsenterbrukere
description:
Oslo kommune v/Bydel Ullern, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av transporttjenester for dagsenterbrukere. Transporten foregår mellom personens faste bopel til dagsenter på Smestadhjemmet, Silurveien sykehjem og dagaktivitetstilbud i Skøyen terrasse 1.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 022 051
    name:
    Oslo kommune, bydel Ullern
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-03-08T12:00:00+02:00
deadline:
2018-04-18T13:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

3 results

  1. 60140000
  2. 60000000
  3. 60100000
directCpvCodes:

1 results

  1. 60140000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 60000000
  2. 60100000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://kgv.doffin.no/ctm/Supplier/Documents/Folder/160229
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
8400000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
8400000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-03-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-749479
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2018-03-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-749479

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.