Filter til ventilasjonsanlegg

Notice 2018-555938

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-23T16:26:07Z.

Description

Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder rammeavtale om levering av filter til luftbehandlingsanlegg. Anskaffelsens verdi anslåes til: NOK 1.500.000,- eks mva pr år. Volumet er et anslag og er ikke bindende. Rammeavtalen omfatter ikke filter til bygg med garanti. For nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon. Deltilbud og alternative tilbud Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, men har kommet til at dette ikke er aktuelt for denne anskaffelsen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-555938
eFormId:
2018-555938
procedureId:
2018-555938
heading:
Filter til ventilasjonsanlegg
description:
Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder rammeavtale om levering av filter til luftbehandlingsanlegg. Anskaffelsens verdi anslåes til: NOK 1.500.000,- eks mva pr år. Volumet er et anslag og er ikke bindende. Rammeavtalen omfatter ikke filter til bygg med garanti. For nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon. Deltilbud og alternative tilbud Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, men har kommet til at dette ikke er aktuelt for denne anskaffelsen.
buyer:

1 results

  1. id:
    960 572 602
    name:
    Sandefjord kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-04-19T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 42520000
  2. 42000000
  3. 42500000
directCpvCodes:

1 results

  1. 42520000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 42000000
  2. 42500000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-04-19
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-555938
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-04-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-555938

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.