Intensjonskunngjøring om direkteanskaffelse av innsynsverktøy for BIM

Notice 2018-395564

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T14:40:27Z.

Description

Sykehusbygg HF skal anskaffe et verktøy for innsyn i og tilgjengeliggjøring av BIM-modeller og digitale tegninger mm til standard håndholdte enheter, PC%27er og BIM-kiosker. Sykehusbygg har til hensikt å inngå kontrakt med Rendra AS for levering av programvaren StreamBIM.  Intensjonskunngjøringen foretas i tråd med foa §21-5 jfr. § 13-4. Kontrakt vil tidligst bli inngått 09.01.2019.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-395564
eFormId:
2018-395564
procedureId:
2018-395564
heading:
Intensjonskunngjøring om direkteanskaffelse av innsynsverktøy for BIM
description:
Sykehusbygg HF skal anskaffe et verktøy for innsyn i og tilgjengeliggjøring av BIM-modeller og digitale tegninger mm til standard håndholdte enheter, PC%27er og BIM-kiosker. Sykehusbygg har til hensikt å inngå kontrakt med Rendra AS for levering av programvaren StreamBIM. Intensjonskunngjøringen foretas i tråd med foa §21-5 jfr. § 13-4. Kontrakt vil tidligst bli inngått 09.01.2019.
buyer:

1 results

  1. id:
    814630722
    name:
    Sykehusbygg HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-12-18T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 48180000
  2. 48000000
  3. 48100000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48180000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 48000000
  2. 48100000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-12-18
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-395564
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-12-18
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-395564

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.