Anskaffelse Nye Orkland - Intensjonskunngjøring Gerica levert av Tieto AS

Notice 2018-390884

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T16:08:42Z.

Description

Fra 01.01.2020 vil kommunene Orkdal, Meldal, Agdenes og deler av Snillfjord kommune slå seg sammen til Nye Orkland kommune. Tre av de nevnte kommunene har tidligere anskaffet EPJ - elektronisk pasientjournalsystem. Kommunen har vurdert det som hensiktsmessig å videreføre avtale om pasientjournalsystem i en samlet avtale for ny kommune fra 01.01.20. Med denne intensjonskunngjøringen ønsker man å gjøre kjent for markedet at en har til hensikt å videreføre avtalene som tre av fire kommuner har med Tieto AS i en samlet avtale for Orkland.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-390884
eFormId:
2018-390884
procedureId:
2018-390884
heading:
Anskaffelse Nye Orkland - Intensjonskunngjøring Gerica levert av Tieto AS
description:
Fra 01.01.2020 vil kommunene Orkdal, Meldal, Agdenes og deler av Snillfjord kommune slå seg sammen til Nye Orkland kommune. Tre av de nevnte kommunene har tidligere anskaffet EPJ - elektronisk pasientjournalsystem. Kommunen har vurdert det som hensiktsmessig å videreføre avtale om pasientjournalsystem i en samlet avtale for ny kommune fra 01.01.20. Med denne intensjonskunngjøringen ønsker man å gjøre kjent for markedet at en har til hensikt å videreføre avtalene som tre av fire kommuner har med Tieto AS i en samlet avtale for Orkland.
buyer:

1 results

  1. id:
    958 731 558
    name:
    Orkdal kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-10-26T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-10-26
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-390884
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-10-26
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-390884

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.