BUS 2 - Helse Bergen Byggeledelse 2
Notice 2018-387335 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Helse Bergen HF skal bygge trinn 2 av det nye Barne- og ungdomssykehuset (BUS2) ved Haukeland universitetssykehus. Byggeprosjektet skal gjennomføres i delte byggherrestyrte entrepriser (NS 8405). Helse Bergen skal anskaffe byggeledere som skal inngå i Helse Bergens byggherreorganisasjon i byggefasen av prosjektet. Oppdrag som kunngjøres: byggeleder bygg, byggeleder VVS, byggeleder elektro, byggeleder ITB
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-387335
- eFormId:
- 2018-387335
- procedureId:
- 2018-387335
- heading:
- BUS 2 - Helse Bergen Byggeledelse 2
- description:
- Helse Bergen HF skal bygge trinn 2 av det nye Barne- og ungdomssykehuset (BUS2) ved Haukeland universitetssykehus. Byggeprosjektet skal gjennomføres i delte byggherrestyrte entrepriser (NS 8405). Helse Bergen skal anskaffe byggeledere som skal inngå i Helse Bergens byggherreorganisasjon i byggefasen av prosjektet. Oppdrag som kunngjøres: byggeleder bygg, byggeleder VVS, byggeleder elektro, byggeleder ITB
- buyer:
2 results
- id:
- 983 974 724
- name:
- Helse Bergen HF
- id:
- 960716647
- name:
- Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-09-28T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2018-10-29T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
2 results
- 71500000
- 71000000
- directCpvCodes:
1 results
- 71500000
- parentCpvCodes:
1 results
- 71000000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=220920&B=KGVLIGHT
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-09-28
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-387335
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2018-09-28
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-387335