Ressursportal Trøndelag - Intensjonskunngjøring
Notice 2018-376656
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver viser til tidligere utlyst konkurranse "Ressursportal Trøndelag" med tilbudsfrist 10.8.2015. Oppdraget ble tildelt Bouvet Norge AS. Dette er en utviklingskontrakt med utløp 30.9.2018. Vi er inne i en delkontrakt under Trinn B som ikke kan ferdigstilles innen utløpsdatoen. Vi har til hensikt å forlenge kontrakten til 31.3.2019 for å avslutte påbegynt utviklingsarbeid. Ny konkurranse for videre utvikling vil bli utlyst primo 2019.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-376656
- eFormId:
- 2018-376656
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Ressursportal Trøndelag - Intensjonskunngjøring
- description:
- Oppdragsgiver viser til tidligere utlyst konkurranse "Ressursportal Trøndelag" med tilbudsfrist 10.8.2015. Oppdraget ble tildelt Bouvet Norge AS. Dette er en utviklingskontrakt med utløp 30.9.2018. Vi er inne i en delkontrakt under Trinn B som ikke kan ferdigstilles innen utløpsdatoen. Vi har til hensikt å forlenge kontrakten til 31.3.2019 for å avslutte påbegynt utviklingsarbeid. Ny konkurranse for videre utvikling vil bli utlyst primo 2019.
- buyer:
1 results
- id:
- 817920632
- name:
- Trøndelag fylkeskommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-09-18T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
5 results
- 72212200
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- directCpvCodes:
1 results
- 72212200
- parentCpvCodes:
4 results
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-09-18
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-376656
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2018-09-18
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-376656