Øye produkter og implantater HMN

Notice 2018-354908

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T21:03:23Z.

Description

Helse Midt-Norge RHF skal inngå rammeavtaler på øye produkter og implantater. Inndelingen, både deltilbudene og underkategoriene (de lyseblå cellene i prisskjemaet), er kun opprettet for å skape en bedre oversikt. Alle varelinjene vil bli evaluert og tildelt hver for seg. Komplett oversikt over art og omfang, omfattet av konkurransen, fremkommer av kravspesifikasjon (vedlegg 2) og prisskjema (vedlegg 3). Totalt omfang for denne anskaffelsen er estimert til 7.500.000 NOK pr. år eks. mva. Avtalen vil ha en varighet på 2 år, med opsjon på forlengelse i ytterligere 2 år, med ett år om gangen. Underliggende dokumentasjon og besvarelse som angår et spesifikt deltilbud, må legges under tilhørende delleveranse i Mercell. Dette er svært viktig, med tanke på tildelingsmekanismen i Mercell.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-354908
eFormId:
2018-354908
procedureId:
2018-354908
heading:
Øye produkter og implantater HMN
description:
Helse Midt-Norge RHF skal inngå rammeavtaler på øye produkter og implantater. Inndelingen, både deltilbudene og underkategoriene (de lyseblå cellene i prisskjemaet), er kun opprettet for å skape en bedre oversikt. Alle varelinjene vil bli evaluert og tildelt hver for seg. Komplett oversikt over art og omfang, omfattet av konkurransen, fremkommer av kravspesifikasjon (vedlegg 2) og prisskjema (vedlegg 3). Totalt omfang for denne anskaffelsen er estimert til 7.500.000 NOK pr. år eks. mva. Avtalen vil ha en varighet på 2 år, med opsjon på forlengelse i ytterligere 2 år, med ett år om gangen. Underliggende dokumentasjon og besvarelse som angår et spesifikt deltilbud, må legges under tilhørende delleveranse i Mercell. Dette er svært viktig, med tanke på tildelingsmekanismen i Mercell.
buyer:

1 results

  1. id:
    916879067
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-10-26T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 33140000
  2. 33000000
  3. 33100000
directCpvCodes:

1 results

  1. 33140000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 33000000
  2. 33100000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    26
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-10-26
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-354908
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-10-26
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
5
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-354908

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.