Anskaffelse av SteriPET (F-18-FDG), 18F-2’-fluoro-2’-deoxyglukose til St. Olavs Hospital HF

Notice 2018-348987

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T00:56:25Z.

Description

Det er besluttet at St. Olavs Hospital HF skal inngå rammeavtale på levering av SteriPET (F-18-FDG), 18F-2’-fluoro-2’-deoxyglukose. SteriPET er et radioaktivt preparat med en halveringstid på 109 minutter. Preparatets holdbarhet er 10 timer beregnet fra avsluttet syntese. SteriPET skal benyttes til diagnostisering ved hjelp av PET (positron emisjon tomografi). St. Olavs Hospital HF har behov for 3-5 leveranser av FDG per uke. Det er kun GE Healthcare AS som har markedsføringstillatelse i Norge på ovennevnte produkt. GE Healthcare AS har også tillatelse til grossistvirksomhet som gjelder for radiofarmaka med direkte distribusjon av 18F-FDG. Denne ytelsen kan dermed bare presteres av en bestemt leverandør, jf. Anskaffelsesforskriften §13-4 b) punkt 3.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-348987
eFormId:
2018-348987
procedureId:
2018-348987
heading:
Anskaffelse av SteriPET (F-18-FDG), 18F-2’-fluoro-2’-deoxyglukose til St. Olavs Hospital HF
description:
Det er besluttet at St. Olavs Hospital HF skal inngå rammeavtale på levering av SteriPET (F-18-FDG), 18F-2’-fluoro-2’-deoxyglukose. SteriPET er et radioaktivt preparat med en halveringstid på 109 minutter. Preparatets holdbarhet er 10 timer beregnet fra avsluttet syntese. SteriPET skal benyttes til diagnostisering ved hjelp av PET (positron emisjon tomografi). St. Olavs Hospital HF har behov for 3-5 leveranser av FDG per uke. Det er kun GE Healthcare AS som har markedsføringstillatelse i Norge på ovennevnte produkt. GE Healthcare AS har også tillatelse til grossistvirksomhet som gjelder for radiofarmaka med direkte distribusjon av 18F-FDG. Denne ytelsen kan dermed bare presteres av en bestemt leverandør, jf. Anskaffelsesforskriften §13-4 b) punkt 3.
buyer:

1 results

  1. id:
    916 879 067
    name:
    Sykehusinnkjøp HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-11-28T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 09343000
  2. 09000000
  3. 09300000
  4. 09340000
directCpvCodes:

1 results

  1. 09343000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 09000000
  2. 09300000
  3. 09340000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-11-28
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-348987
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-11-28
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-348987

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.