Farlig avfall, Rammeavtale NTNU
Notice 2018-346524
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Denne rammeavtalen skal resultere i en rammeavtale med en leverandør på innhenting av farlig avfall. NTNU har sin hovedaktivitet på 3 ulike steder i Norge, Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Det er mulig å bruke samarbeidspartnere/underleverandører. Rammeavtalen skal gi NTNU den miljømessige og etiske beste håndteringen av farlig avfall og smittefarlig avfall.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-346524
- eFormId:
- 2018-346524
- procedureId:
- 2018-346524
- heading:
- Farlig avfall, Rammeavtale NTNU
- description:
- Denne rammeavtalen skal resultere i en rammeavtale med en leverandør på innhenting av farlig avfall. NTNU har sin hovedaktivitet på 3 ulike steder i Norge, Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Det er mulig å bruke samarbeidspartnere/underleverandører. Rammeavtalen skal gi NTNU den miljømessige og etiske beste håndteringen av farlig avfall og smittefarlig avfall.
- buyer:
1 results
- id:
- 974 767 880
- name:
- NTNU
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-10-12T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 90520000
- 90000000
- 90500000
- directCpvCodes:
1 results
- 90520000
- parentCpvCodes:
2 results
- 90000000
- 90500000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 3
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- education
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-10-12
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-346524
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-10-12
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-346524