Anskaffelse av sklieanlegg i Frognerbadet

Notice 2018-338649

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T00:18:41Z.

Description

Anskaffelsen går ut på å etablere en ny sklie i Frognerbadet. Dagens sklie er i dårlig forfatning og innfrir ikke dagens tekniske- og HMS-krav med hensyn til sikker drift av anlegget, samt personsikkerhet. En ny sklie i Frognerbadet vil kunne gi badegjestene et bedre tilbud, og sørge for at Frognerbadet opprettholder og om ikke forbedrer dagens sklietilbud.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-338649
eFormId:
2018-338649
procedureId:
2018-338649
heading:
Anskaffelse av sklieanlegg i Frognerbadet
description:
Anskaffelsen går ut på å etablere en ny sklie i Frognerbadet. Dagens sklie er i dårlig forfatning og innfrir ikke dagens tekniske- og HMS-krav med hensyn til sikker drift av anlegget, samt personsikkerhet. En ny sklie i Frognerbadet vil kunne gi badegjestene et bedre tilbud, og sørge for at Frognerbadet opprettholder og om ikke forbedrer dagens sklietilbud.
buyer:

1 results

  1. id:
    915 705 243
    name:
    Oslo kommune v/ Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-10-22T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-10-22
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-338649
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-10-22
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-338649

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.