Anbod 2018 - Forvaltning av elektrisk kraft
Notice 2018-333291
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Føremålet for utlysinga er å inngå rammeavtale med ein leverandørar for kjøp av fysisk kraft, administrasjon og portefølje-forvaltning av elektrisk kraft til bruk i SFFI og Hordaland fylkeskommune (HFK) sine eigne bygg, anlegg og gatelys i samsvar med adresseliste (vedlegg E og G). Tilsvarande administrering og forvaltning av elsertifikat skal her høyre med i den elektriske energiforsyninga. Leverandør skal vidare levere analyser og gi råd i samband med forvaltninga av krafta. Leverandør skal også tilby eit rapporteringsverktøy til bruk for oppdragsgjevar. Tilbydar må ta høgde for at avtalen vil ha to forskjellige avtaleporteføljar, ein med høgare risikoprofil og ein med lågare risikoprofil. Avtalen inkluderer ein opsjon på fornybar kraft med opphavsgaranti etter fornybardirektivet.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-333291
- eFormId:
- 2018-333291
- procedureId:
- 2018-333291
- heading:
- Anbod 2018 - Forvaltning av elektrisk kraft
- description:
- Føremålet for utlysinga er å inngå rammeavtale med ein leverandørar for kjøp av fysisk kraft, administrasjon og portefølje-forvaltning av elektrisk kraft til bruk i SFFI og Hordaland fylkeskommune (HFK) sine eigne bygg, anlegg og gatelys i samsvar med adresseliste (vedlegg E og G). Tilsvarande administrering og forvaltning av elsertifikat skal her høyre med i den elektriske energiforsyninga. Leverandør skal vidare levere analyser og gi råd i samband med forvaltninga av krafta. Leverandør skal også tilby eit rapporteringsverktøy til bruk for oppdragsgjevar. Tilbydar må ta høgde for at avtalen vil ha to forskjellige avtaleporteføljar, ein med høgare risikoprofil og ein med lågare risikoprofil. Avtalen inkluderer ein opsjon på fornybar kraft med opphavsgaranti etter fornybardirektivet.
- buyer:
1 results
- id:
- 941388841
- name:
- Sogn og Fjordane fylkeskommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-11-02T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 09310000
- 09000000
- 09300000
- directCpvCodes:
1 results
- 09310000
- parentCpvCodes:
2 results
- 09000000
- 09300000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 4
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-11-02
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-333291
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-11-02
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-333291