NBIM Rammeavtale for konsulenttjenester for intern kommunikasjon

Notice 2018-321591

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T14:55:06Z.

Description

NBIM ønsket å inngå en rammeavtale med 3 leverandører for støtte det pågående arbeidet med intern kommunikasjon. Dette inkluderte utvikling og implementering av NBIMs interne kommunikasjonsinitiativer, kartlegging av interne strukturer for informasjonsdeling, opplæring av NBIM-ledere og bidra til innhold og struktur i vårt ledelsesutviklingsprogram.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-321591
eFormId:
2018-321591
procedureId:
2018-321591
heading:
NBIM Rammeavtale for konsulenttjenester for intern kommunikasjon
description:
NBIM ønsket å inngå en rammeavtale med 3 leverandører for støtte det pågående arbeidet med intern kommunikasjon. Dette inkluderte utvikling og implementering av NBIMs interne kommunikasjonsinitiativer, kartlegging av interne strukturer for informasjonsdeling, opplæring av NBIM-ledere og bidra til innhold og struktur i vårt ledelsesutviklingsprogram.
buyer:

1 results

  1. id:
    937 884 117
    name:
    Norges Bank Investment Management
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-07-17T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

2 results

  1. 79400000
  2. 79000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 79400000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 79000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-07-17
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-321591
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-07-17
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-321591

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.