Anskaffelse- Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)

Notice 2018-319142 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T10:08:17Z.

Description

Bodø Kommune, heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse over EØS terskelverdi for inngåelse av konsesjonskontrakter på BPA- tjenester til Bodø Kommune. Kontraktene er satt til inntil 5 år. Det vil bli gjort en utvelgelse av inntil 6 leverandører som tilbys en avtale. Utvelgelsen foretas på bakgrunn av tildelingskriteriene i denne konkurransen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-319142
eFormId:
2018-319142
procedureId:
2018-319142
heading:
Anskaffelse- Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
description:
Bodø Kommune, heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse over EØS terskelverdi for inngåelse av konsesjonskontrakter på BPA- tjenester til Bodø Kommune. Kontraktene er satt til inntil 5 år. Det vil bli gjort en utvelgelse av inntil 6 leverandører som tilbys en avtale. Utvelgelsen foretas på bakgrunn av tildelingskriteriene i denne konkurransen.
buyer:

1 results

  1. id:
    972 418 013
    name:
    Bodø kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-12-05T12:00:00+02:00
deadline:
2019-01-15T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

5 results

  1. 85312400
  2. 85000000
  3. 85300000
  4. 85310000
  5. 85312000
directCpvCodes:

1 results

  1. 85312400
parentCpvCodes:

4 results

  1. 85000000
  2. 85300000
  3. 85310000
  4. 85312000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=226433&B=KGVLIGHT
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-976?q=konsesjonskontraktforskriften
core:
estimatedValue:
amount:
50000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
5.0E7 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-12-05
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-319142
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2018-12-05
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-319142

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.