Arkitekt,landskapsarkitekt og prosjekteringsgruppe
Notice 2018-316426
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver har i vedtak «2017/64 Os - rammer for videre planlegging» vedtatt at det skal bygges ny barne- og ungdomsskole for 660 elever med dobbel idrettshall for eliteseriehåndball og basishall på Os-tomten. Kommunen ønsker å engasjere prosjekteringsgruppe bestående av arkitekt, landskapsarkitekt, brannrådgiver, bygg-ingeniør, elektro-ingeniør og VVS/energi-ingeniør (heretter kalt leverandøren) for utarbeidelse av utvidet skisseprosjekt av barne- og ungdomsskolen med idrettsarena. Dette ble vedtatt i egen Kommunestyresak 21.06
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-316426
- eFormId:
- 2018-316426
- procedureId:
- 2018-316426
- heading:
- Arkitekt,landskapsarkitekt og prosjekteringsgruppe
- description:
- Oppdragsgiver har i vedtak «2017/64 Os - rammer for videre planlegging» vedtatt at det skal bygges ny barne- og ungdomsskole for 660 elever med dobbel idrettshall for eliteseriehåndball og basishall på Os-tomten. Kommunen ønsker å engasjere prosjekteringsgruppe bestående av arkitekt, landskapsarkitekt, brannrådgiver, bygg-ingeniør, elektro-ingeniør og VVS/energi-ingeniør (heretter kalt leverandøren) for utarbeidelse av utvidet skisseprosjekt av barne- og ungdomsskolen med idrettsarena. Dette ble vedtatt i egen Kommunestyresak 21.06
- buyer:
1 results
- id:
- 959159092
- name:
- Halden Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-10-25T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 71400000
- 71000000
- directCpvCodes:
1 results
- 71400000
- parentCpvCodes:
1 results
- 71000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 13
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-10-25
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-316426
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-10-25
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-316426