Elektrokjemisk katalyseoppsett
Notice 2018-312634
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Universitetet i Stavanger (UiS) skal kjøpe en komplett løsning for elektrokjemisk katalyse. Kontakter er etablert med Metrohm Nordic AS, som har vært i stand til å levere et komplett elektrokjemisk katalyseoppsett som oppfyller våre krav. Det komplette elektrokjemiske katalyseoppsettet skal kunne utføre elektrokjemisk CO2 reduksjon, O2 reduksjon og H2-dannelse etc. med høy grad av repeterbarhet og nøyaktighet.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-312634
- eFormId:
- 2018-312634
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Elektrokjemisk katalyseoppsett
- description:
- Universitetet i Stavanger (UiS) skal kjøpe en komplett løsning for elektrokjemisk katalyse. Kontakter er etablert med Metrohm Nordic AS, som har vært i stand til å levere et komplett elektrokjemisk katalyseoppsett som oppfyller våre krav. Det komplette elektrokjemiske katalyseoppsettet skal kunne utføre elektrokjemisk CO2 reduksjon, O2 reduksjon og H2-dannelse etc. med høy grad av repeterbarhet og nøyaktighet.
- buyer:
1 results
- id:
- 971 564 679
- name:
- Universitetet i Stavanger
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-10-11T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
1 results
- 38000000
- directCpvCodes:
1 results
- 38000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-10-11
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-312634
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2018-10-11
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-312634