Medisinske forbruksvarer, rammeavtale

Notice 2018-310268

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T08:26:41Z.

Description

Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder rammeavtale om levering av medisinsk forbruksmateriell til kommunen. Anskaffelsen omfatter medisinske forbruksvarer, hudpleie-, ernærings- og inkontinensprodukter og verdien anslåes til NOK 3,8 mill.,- eks mva pr. år. Volumet er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter for samme kjøpergruppe for tidligere år. Volumet må betraktes som et anslag og er ikke bindende. Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med én - 1 - leverandør. For nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-310268
eFormId:
2018-310268
procedureId:
2018-310268
heading:
Medisinske forbruksvarer, rammeavtale
description:
Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder rammeavtale om levering av medisinsk forbruksmateriell til kommunen. Anskaffelsen omfatter medisinske forbruksvarer, hudpleie-, ernærings- og inkontinensprodukter og verdien anslåes til NOK 3,8 mill.,- eks mva pr. år. Volumet er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter for samme kjøpergruppe for tidligere år. Volumet må betraktes som et anslag og er ikke bindende. Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med én - 1 - leverandør. For nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon.
buyer:

1 results

  1. id:
    964 948 054
    name:
    Eidskog Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-01-08T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 33000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 33000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-01-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-310268
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-01-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-310268

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.