Kabling av Heradshuset
Notice 2018-251834 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Heradshuset på Dale skal oppgradere innfrastruktur på IKT-kabling. Må er at hvert rom skal ha tilstrekkelig trådløs internettdekning og hver arbeidsplass skal ha tilstrekkelig uttak for internett og strøm.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-251834
- eFormId:
- 2018-251834
- procedureId:
- 2018-251834
- heading:
- Kabling av Heradshuset
- description:
- Heradshuset på Dale skal oppgradere innfrastruktur på IKT-kabling. Må er at hvert rom skal ha tilstrekkelig trådløs internettdekning og hver arbeidsplass skal ha tilstrekkelig uttak for internett og strøm.
- buyer:
1 results
- id:
- 961 821 967
- name:
- Vaksdal Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-04-17T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2018-05-21T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
6 results
- 45314320
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 45314000
- 45314300
- directCpvCodes:
1 results
- 45314320
- parentCpvCodes:
5 results
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 45314000
- 45314300
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=209769&B=KGVLIGHT
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 1000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1000000.0 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-04-17
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-251834
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2018-04-17
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-251834