Åpen anbudskonkurranse for anskaffelse av totalentreprise etter BVP-metoden - Vollebekk barnehage

Notice 2018-242146

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T12:58:33Z.

Description

OBY skal utvikle og bygge en ny barnehage på Vollebekk i bydel Bjerke, i Lunden 51, gnr./bnr. 123/1379. Prosjektet består av prosjektering og bygging av ny barnehage med tilhørende uteareal. Barnehagen skal oppføres med 8 avdelinger a 24 storbarnsekvivalenter (SBE). Dette fraviker standard i Oslo Kommune, som er 18 STBE per avdeling/base. Omfanget av dette prosjektet er altså som for en barnehage med 10 avdelinger. Bygging av barnehage med uteområde skal gjennomføres som en totalentreprise etter NS 8407. Anskaffelsen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse etter «Best Value Procurement-metoden» (heretter BVP). Vollebekk barnehage er et av to pilotprosjekter OBY har igangsatt etter initiativ fra DIFI for å teste ut BVP-metoden i Norge.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-242146
eFormId:
2018-242146
procedureId:
2018-242146
heading:
Åpen anbudskonkurranse for anskaffelse av totalentreprise etter BVP-metoden - Vollebekk barnehage
description:
OBY skal utvikle og bygge en ny barnehage på Vollebekk i bydel Bjerke, i Lunden 51, gnr./bnr. 123/1379. Prosjektet består av prosjektering og bygging av ny barnehage med tilhørende uteareal. Barnehagen skal oppføres med 8 avdelinger a 24 storbarnsekvivalenter (SBE). Dette fraviker standard i Oslo Kommune, som er 18 STBE per avdeling/base. Omfanget av dette prosjektet er altså som for en barnehage med 10 avdelinger. Bygging av barnehage med uteområde skal gjennomføres som en totalentreprise etter NS 8407. Anskaffelsen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse etter «Best Value Procurement-metoden» (heretter BVP). Vollebekk barnehage er et av to pilotprosjekter OBY har igangsatt etter initiativ fra DIFI for å teste ut BVP-metoden i Norge.
buyer:

1 results

  1. id:
    985 987 246
    name:
    Omsorgsbygg Oslo KF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-03-13T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-03-13
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-242146
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-03-13
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-242146

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.