Forlengelse av avtale om IT-verktøy for frafallsforebygging i videregående skoler med 6 1/2 mnd.

Notice 2018-231234

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-19T02:08:00Z.

Description

Aust-Agder, Hedmark, Oppland og Trøndelag fylkeskommuner har en avtale med Conexus Norge AS om bruk av et IT-verktøy i arbeidet med frafallsforebygging i videregående skoler. Dette er et forskningsprosjekt med avtale som utløper 15.2.2019. Fylkeskommunene ønsker å videreføre arbeidet, og har kunngjort en konkurranse for levering av et tilsvarende verktøy. Dette verktøyet vil ikke være på plass før august 2019. Fylkeskommunene har derfor til intensjon å forlenge eksisterende avtale fra 15.2.2019 til 31.8.2019.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-231234
eFormId:
2018-231234
procedureId:
not reported by source
heading:
Forlengelse av avtale om IT-verktøy for frafallsforebygging i videregående skoler med 6 1/2 mnd.
description:
Aust-Agder, Hedmark, Oppland og Trøndelag fylkeskommuner har en avtale med Conexus Norge AS om bruk av et IT-verktøy i arbeidet med frafallsforebygging i videregående skoler. Dette er et forskningsprosjekt med avtale som utløper 15.2.2019. Fylkeskommunene ønsker å videreføre arbeidet, og har kunngjort en konkurranse for levering av et tilsvarende verktøy. Dette verktøyet vil ikke være på plass før august 2019. Fylkeskommunene har derfor til intensjon å forlenge eksisterende avtale fra 15.2.2019 til 31.8.2019.
buyer:

4 results

  1. id:
    961 382 335
    name:
    Oppland fylkeskommune
  2. id:
    not reported by source
    name:
    Aust-Agder fylkeskommune
  3. id:
    not reported by source
    name:
    Hedmark fylkeskommune
  4. id:
    not reported by source
    name:
    Trøndelag fylkeskommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-02-27T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-02-27
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-231234
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2018-02-27
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-231234

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.