Fotoutstyr
Notice 2018-134944
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Fotoavdeling på Munchmuseet bruker i dag Phase One og Canon for kameraer, Hensel til blits system og Epson som printer. Munchmuseet kjøper service hos den valgte leverandøren og leverandør har ansvar for å følge sakene også ved bruk av eksterne supportsenter. Munchmuseet ønsker en rask leveranse av bestilte produkter Munchmuseet skal kjøpe på best betingelse mellom pris oppgitt av leverandør til alle kunder på deres nettside for eksempel eller rabattordning oppgitt i tilbudet. For hvert merke ber vi leverandør beskrive garantiordning eller legger ved dokumentasjon fra produsent om garantien som gjelder.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-134944
- eFormId:
- 2018-134944
- procedureId:
- 2018-688763
- heading:
- Fotoutstyr
- description:
- Fotoavdeling på Munchmuseet bruker i dag Phase One og Canon for kameraer, Hensel til blits system og Epson som printer. Munchmuseet kjøper service hos den valgte leverandøren og leverandør har ansvar for å følge sakene også ved bruk av eksterne supportsenter. Munchmuseet ønsker en rask leveranse av bestilte produkter Munchmuseet skal kjøpe på best betingelse mellom pris oppgitt av leverandør til alle kunder på deres nettside for eksempel eller rabattordning oppgitt i tilbudet. For hvert merke ber vi leverandør beskrive garantiordning eller legger ved dokumentasjon fra produsent om garantien som gjelder.
- buyer:
1 results
- id:
- 995 138 670
- name:
- Munchmuseet
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-03-15T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
3 results
- 38650000
- 38000000
- 38600000
- directCpvCodes:
1 results
- 38650000
- parentCpvCodes:
2 results
- 38000000
- 38600000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- not reported by source
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2018-134944
- changedNoticeId:
- 2018-688763
- issueDate:
- 2018-03-15T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 2018-134944
- id:
- 2018-688763
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2018-02-27T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 2018-688763
- limitedDataFlag:
- yes
- publicationDate:
- 2018-03-15
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2018-688763
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2018-02-27
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2018-134944
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2018-03-15
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 0
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-134944