Prosjektadministrasjon - rammeavtale

Notice 2018-118279

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T05:05:02Z.

Description

Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder avtale om rammeavtale på prosjektadministrative tjenester. Anskaffelsen har som formål å sikre Oppdragsgiver tilgang på byggherrerådgiving, prosjekteringsledelse, prosjektledertjenester og prosjektstøttetjenester til gjennomføring og kvalitetssikring av nybygg, byggeutvikling og vedlikehold av den eiendomsmassen Skedsmo kommune forvalter. Det kan også være aktuelt med noe strategisk rådgiving i forbindelse med andre saker. Det skal om mulig inngås 3 eller flere parallelle rammeavtaler. Anskaffelsens verdi anslåes til kr 12.000.000,- eks mva til per år. Volumet er avhengige av politiske beslutninger og må uansett betraktes som anslag og er ikke bindende.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2018-118279
eFormId:
2018-118279
procedureId:
2018-118279
heading:
Prosjektadministrasjon - rammeavtale
description:
Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder avtale om rammeavtale på prosjektadministrative tjenester. Anskaffelsen har som formål å sikre Oppdragsgiver tilgang på byggherrerådgiving, prosjekteringsledelse, prosjektledertjenester og prosjektstøttetjenester til gjennomføring og kvalitetssikring av nybygg, byggeutvikling og vedlikehold av den eiendomsmassen Skedsmo kommune forvalter. Det kan også være aktuelt med noe strategisk rådgiving i forbindelse med andre saker. Det skal om mulig inngås 3 eller flere parallelle rammeavtaler. Anskaffelsens verdi anslåes til kr 12.000.000,- eks mva til per år. Volumet er avhengige av politiske beslutninger og må uansett betraktes som anslag og er ikke bindende.
buyer:

1 results

  1. id:
    938 275 130
    name:
    Skedsmo Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2018-05-24T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 71540000
  2. 71000000
  3. 71500000
directCpvCodes:

1 results

  1. 71540000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 71000000
  2. 71500000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2018-05-24
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2018-118279
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2018-05-24
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2018-118279

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.