Taksering landbrukseiendommer Ørland og Evenes
Notice 2018-079594
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdrag under avtalen vil hovedsakelig omfatte taksering/verdsettelse av landbrukseiendom og vurdering av næringsulemper på landbrukseiendommer etter føringer fra Forsvarsdepartementet. Oppdraget vil også medføre bistand under forhandlinger og eventuelle rettsprosesser. Avtalen vil også omfatte annen rådgivning og bistand som faller innenfor den sakkyndiges kompetanseområde.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2018-079594
- eFormId:
- 2018-079594
- procedureId:
- 2018-079594
- heading:
- Taksering landbrukseiendommer Ørland og Evenes
- description:
- Oppdrag under avtalen vil hovedsakelig omfatte taksering/verdsettelse av landbrukseiendom og vurdering av næringsulemper på landbrukseiendommer etter føringer fra Forsvarsdepartementet. Oppdraget vil også medføre bistand under forhandlinger og eventuelle rettsprosesser. Avtalen vil også omfatte annen rådgivning og bistand som faller innenfor den sakkyndiges kompetanseområde.
- buyer:
1 results
- id:
- 975950662
- name:
- FORSVARSBYGG
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2018-06-27T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 71310000
- 71000000
- 71300000
- directCpvCodes:
1 results
- 71310000
- parentCpvCodes:
2 results
- 71000000
- 71300000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- defence
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2018-06-27
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2018-079594
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2018-06-27
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 2
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2018-079594