Ny brannstasjon - Flatanger kommune
Notice 2017-994754 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Flatanger kommune planlegger oppføring av ny brannstasjon på Lauvsnes. Brannstasjonen er dimensjonert for 3 utrykningskjøretøy, 16 brannmannskaper og egen feieavdeling. Bebyggelsen har et areal på 591m2 BTA og utføres i en etasje + mesanin. Prosjektet organiseres som en totalentreprise med alle fag, unntatt klargjøring av tomt og utomhus. Strøm, vann, avløp og fiber føres fram til bygget (3m fra grunnmur) for kommunens regning.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2017-994754
- eFormId:
- 2017-994754
- procedureId:
- 2017-994754
- heading:
- Ny brannstasjon - Flatanger kommune
- description:
- Flatanger kommune planlegger oppføring av ny brannstasjon på Lauvsnes. Brannstasjonen er dimensjonert for 3 utrykningskjøretøy, 16 brannmannskaper og egen feieavdeling. Bebyggelsen har et areal på 591m2 BTA og utføres i en etasje + mesanin. Prosjektet organiseres som en totalentreprise med alle fag, unntatt klargjøring av tomt og utomhus. Strøm, vann, avløp og fiber føres fram til bygget (3m fra grunnmur) for kommunens regning.
- buyer:
1 results
- id:
- not reported by source
- name:
- Flatanger kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2017-10-25T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2017-11-23T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://kgv.doffin.no/ctm/Supplier/Documents/Folder/157844
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2017-10-25
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2017-994754
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2017-10-25
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2017-994754