Rammeavtale for levering av elektronisk legemiddelhåndtering
Notice 2017-948779
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Beskrivelse av behov Oppdragsgiver skal anskaffe medisinskap og medisintraller for elektronisk legemiddelhåndtering, samt avtale om vedlikehold og service av utstyr og programvare til ni bo- og servicesenter. Leveringen starter ved kontraktsignering og skal være fullført innen 18 måneder. Oppdragsgiver og leverandør samarbeider om å utarbeide en leveringsplan.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2017-948779
- eFormId:
- 2017-948779
- procedureId:
- 2017-948779
- heading:
- Rammeavtale for levering av elektronisk legemiddelhåndtering
- description:
- Beskrivelse av behov Oppdragsgiver skal anskaffe medisinskap og medisintraller for elektronisk legemiddelhåndtering, samt avtale om vedlikehold og service av utstyr og programvare til ni bo- og servicesenter. Leveringen starter ved kontraktsignering og skal være fullført innen 18 måneder. Oppdragsgiver og leverandør samarbeider om å utarbeide en leveringsplan.
- buyer:
1 results
- id:
- 939214895
- name:
- Drammen Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2017-08-10T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 48814000
- 48000000
- 48800000
- 48810000
- directCpvCodes:
1 results
- 48814000
- parentCpvCodes:
3 results
- 48000000
- 48800000
- 48810000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2017-08-10
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2017-948779
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2017-08-10
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2017-948779