Teknisk tredjepartsverifikasjon innen Enovas støtteprogram for fornybare varmeprosjekter

Notice 2017-935660

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T03:44:30Z.

Description

Enova ønsker å knytte til seg en ekstern aktør som kan foreta teknisk tredjepartsverifikasjon av søknader innen enkelte av Enovas støtteprogram for fornybare varmeprosjekter. Enova står selv for all saksbehandling, men ønsker å benytte valgt leverandør til å kvalitetssikre det tekniske grunnlaget for søknadsvurderingen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2017-935660
eFormId:
2017-935660
procedureId:
2017-935660
heading:
Teknisk tredjepartsverifikasjon innen Enovas støtteprogram for fornybare varmeprosjekter
description:
Enova ønsker å knytte til seg en ekstern aktør som kan foreta teknisk tredjepartsverifikasjon av søknader innen enkelte av Enovas støtteprogram for fornybare varmeprosjekter. Enova står selv for all saksbehandling, men ønsker å benytte valgt leverandør til å kvalitetssikre det tekniske grunnlaget for søknadsvurderingen.
buyer:

1 results

  1. id:
    983 609 155
    name:
    Enova SF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2017-01-12T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 72221000
  2. 72000000
  3. 72200000
  4. 72220000
directCpvCodes:

1 results

  1. 72221000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 72000000
  2. 72200000
  3. 72220000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
econ-aff
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2017-01-12
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2017-935660
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2017-01-12
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2017-935660

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.