1003601 Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum-K303 Sjøvannsledning

Notice 2017-638390

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-13T15:30:29Z.

Description

K303 skal levere sjøvannsledning fra kaikant med total lengde på ca 430 m. Ledningen skal legges under brygga 220 m og videre ut i fjorden 210 m. Sjøvannsledningen forsyner vann til varme/kjøleanlegget i nytt Nasjonalmuseet beliggende på Vestbanetomta. I tillegg til tur/retur varme/kjøleanlegg er det også lagt to overvannsrør som er avsluttet i kaikant med endelokk. Endelokk på retur og overvannsrør skal fjernes av K303. Fjerning av blindplate og levering av rist på sjøvannsreturledningen skal gjøres I 2018. Det samme gjelder levering av rist for reserveinntak. I tillegg skal det gis opsjonspriser for enkelte andre arbeider som kommer til utførelse i årene 2018-2022 hvis opsjonene innløses.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2017-638390
eFormId:
2017-638390
procedureId:
2017-638390
heading:
1003601 Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum-K303 Sjøvannsledning
description:
K303 skal levere sjøvannsledning fra kaikant med total lengde på ca 430 m. Ledningen skal legges under brygga 220 m og videre ut i fjorden 210 m. Sjøvannsledningen forsyner vann til varme/kjøleanlegget i nytt Nasjonalmuseet beliggende på Vestbanetomta. I tillegg til tur/retur varme/kjøleanlegg er det også lagt to overvannsrør som er avsluttet i kaikant med endelokk. Endelokk på retur og overvannsrør skal fjernes av K303. Fjerning av blindplate og levering av rist på sjøvannsreturledningen skal gjøres I 2018. Det samme gjelder levering av rist for reserveinntak. I tillegg skal det gis opsjonspriser for enkelte andre arbeider som kommer til utførelse i årene 2018-2022 hvis opsjonene innløses.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 278 374
    name:
    Statsbygg Hovedkontor
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2017-04-26T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 44161400
  2. 44000000
  3. 44100000
  4. 44160000
  5. 44161000
directCpvCodes:

1 results

  1. 44161400
parentCpvCodes:

4 results

  1. 44000000
  2. 44100000
  3. 44160000
  4. 44161000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2017-04-26
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2017-638390
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2017-04-26
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2017-638390

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.