Rammeavtale på næringsmidler - flytende meierivarer
Notice 2017-564744
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver etterspør i denne anbudskonkurransen næringsmidler innenfor området flytende meierivarer. Pr. i dag er ca 200 leveringsadresser knyttet til enheter som aktivt handler storhusholdningsprodukter og ca 150 leveringsadresser knyttet til enheter som aktivt handler anbrekksprodukter. Oppdragsgiver kjøper inn produkter som omfattes av dette anbudet for til sammen ca. 11,7 mill. kroner pr. år eks. mva. Anskaffelsene omfatter alle kjøp innenfor produktspekteret som omfattes av denne kontrakten og som skal foretas av Oppdragsgiver med samarbeidspartnere i kontraktsperioden. Ved spesifisering av produkter har Oppdragsgiver tatt utgangspunkt i forbruket fra siste halvår 2015 og første halvår 2016.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2017-564744
- eFormId:
- 2017-564744
- procedureId:
- 2017-564744
- heading:
- Rammeavtale på næringsmidler - flytende meierivarer
- description:
- Oppdragsgiver etterspør i denne anbudskonkurransen næringsmidler innenfor området flytende meierivarer. Pr. i dag er ca 200 leveringsadresser knyttet til enheter som aktivt handler storhusholdningsprodukter og ca 150 leveringsadresser knyttet til enheter som aktivt handler anbrekksprodukter. Oppdragsgiver kjøper inn produkter som omfattes av dette anbudet for til sammen ca. 11,7 mill. kroner pr. år eks. mva. Anskaffelsene omfatter alle kjøp innenfor produktspekteret som omfattes av denne kontrakten og som skal foretas av Oppdragsgiver med samarbeidspartnere i kontraktsperioden. Ved spesifisering av produkter har Oppdragsgiver tatt utgangspunkt i forbruket fra siste halvår 2015 og første halvår 2016.
- buyer:
6 results
- id:
- 942 110 464
- name:
- Trondheim kommune
- id:
- 985 806 608
- name:
- Trondheim Parkering KF
- id:
- 981 400 690
- name:
- Stavne Arbeid og Kompetanse KF
- id:
- 970 161 414
- name:
- Bakklandet Menighets Omsorgssenter
- id:
- 875 383 922
- name:
- Kystad helse- og velferdssenter
- id:
- 938 658 374
- name:
- Trondheim Hospital
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2017-03-16T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 15510000
- 15000000
- 15500000
- directCpvCodes:
1 results
- 15510000
- parentCpvCodes:
2 results
- 15000000
- 15500000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2017-03-16
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2017-564744
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2017-03-16
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2017-564744