Hjartdal Omsorgssenter K201 – Bygningsmessige arbeider

Notice 2017-556941

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-25T18:09:35Z.

Description

Anskaffelsens formål og omfang Hjartdal kommune innbyr med dette til anbudskonkurranse i forbindelse med bygging av Hjartdal Omsorgssenter. Denne konkurransen gjelder entreprise K201 – bygningsmessige arbeider. Arbeidene består av en nybyggdel og en større rehabiliteringsdel av eksisterende arealer. Prosjektet er delt i 3 byggetrinn med oppstart av byggetrinn 1 i april 2017. Prosjektet forventes avsluttet 4 kvartal 2019.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2017-556941
eFormId:
2017-556941
procedureId:
2017-556941
heading:
Hjartdal Omsorgssenter K201 – Bygningsmessige arbeider
description:
Anskaffelsens formål og omfang Hjartdal kommune innbyr med dette til anbudskonkurranse i forbindelse med bygging av Hjartdal Omsorgssenter. Denne konkurransen gjelder entreprise K201 – bygningsmessige arbeider. Arbeidene består av en nybyggdel og en større rehabiliteringsdel av eksisterende arealer. Prosjektet er delt i 3 byggetrinn med oppstart av byggetrinn 1 i april 2017. Prosjektet forventes avsluttet 4 kvartal 2019.
buyer:

1 results

  1. id:
    964 963 649
    name:
    Hjartdal kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2017-04-25T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2017-04-25
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2017-556941
    allType:

    2 results

    1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2017-04-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2017-556941

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.