VA - anlegg Rikard Nordaaks gate og Breidablikkveien - Skedsmo kommune
Notice 2017-512694
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
VA-prosjekt med lengde ca. 390m i Rikard Nordraaks vei, ca. 160m i Breidablikkveien og ca. 90m i Johan Svendsens vei. Det skal være ca 165m styrt boring mellom Rikard Nordaaks vei og Skjetten stadion i Nordens vei og ca. 65 m. styrt boring og inntrekking av PE-ledning i eksisterende ledning mellom Rikard Nordaaks vei og Johan Svendsens vei.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2017-512694
- eFormId:
- 2017-512694
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- VA - anlegg Rikard Nordaaks gate og Breidablikkveien - Skedsmo kommune
- description:
- VA-prosjekt med lengde ca. 390m i Rikard Nordraaks vei, ca. 160m i Breidablikkveien og ca. 90m i Johan Svendsens vei. Det skal være ca 165m styrt boring mellom Rikard Nordaaks vei og Skjetten stadion i Nordens vei og ca. 65 m. styrt boring og inntrekking av PE-ledning i eksisterende ledning mellom Rikard Nordaaks vei og Johan Svendsens vei.
- buyer:
1 results
- id:
- 979 364 857
- name:
- COWI AS Oslo
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2017-03-29T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 22000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 2.2E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2017-03-29
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2017-512694
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2017-03-29
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2017-512694