Entreprise K405 Elektrotekniske arbeider

Notice 2017-435381

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T06:48:36Z.

Description

Avtale vedrørende elektrotekniske arbeider på aggregatpark sør for nødstrømsforsyning Ullevål sykehus. Entreprise K405 Elektrotekniske arbeider. Det skal leveres 4 nye nødstrømsaggregater i konteinerløsning ved Ullevål Universitetssykehus. Det er i dag tre nødstrømsaggregater i konteinere som forsyner flere bygg med reservekraft/nødstrøm. Nye aggregater blir samlokalisert mellom bygg 13 og 14 i en 3+N løsning. Denne beskrivelsen omfatter sammenkobling av alle elektriske forbindelser mellom aggregatcontainere og nye tavlecontainere samt omkobling av eksisterende anlegg.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2017-435381
eFormId:
2017-435381
procedureId:
2017-435381
heading:
Entreprise K405 Elektrotekniske arbeider
description:
Avtale vedrørende elektrotekniske arbeider på aggregatpark sør for nødstrømsforsyning Ullevål sykehus. Entreprise K405 Elektrotekniske arbeider. Det skal leveres 4 nye nødstrømsaggregater i konteinerløsning ved Ullevål Universitetssykehus. Det er i dag tre nødstrømsaggregater i konteinere som forsyner flere bygg med reservekraft/nødstrøm. Nye aggregater blir samlokalisert mellom bygg 13 og 14 i en 3+N løsning. Denne beskrivelsen omfatter sammenkobling av alle elektriske forbindelser mellom aggregatcontainere og nye tavlecontainere samt omkobling av eksisterende anlegg.
buyer:

1 results

  1. id:
    993 467 049
    name:
    Oslo Universitetssykehus HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2017-01-14T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2017-01-14
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2017-435381
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2017-01-14
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2017-435381

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.