Rammeavtaler, Prosjekterings- og Rådgivningstjenester, Vann og Avløp

Notice 2017-265983

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T14:11:13Z.

Description

Trondheim kommune ønsker å inngå rammeavtaler for prosjekterings- og rådgivningstjenester innenfor 8 ulike rammeavtaler. Vi har inndelt rammeavtalene i følgende kategorier: 1: Ledningsanlegg 2: No-Dig for Vannledninger 3: No-Dig for Avløpsledninger 4: Vann-, Avløps- og Overvannsinstallasjoner 5: Overordnet rådgivning 6: Avløp i spredt bebyggelse 7: Dammer

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2017-265983
eFormId:
2017-265983
procedureId:
2017-265983
heading:
Rammeavtaler, Prosjekterings- og Rådgivningstjenester, Vann og Avløp
description:
Trondheim kommune ønsker å inngå rammeavtaler for prosjekterings- og rådgivningstjenester innenfor 8 ulike rammeavtaler. Vi har inndelt rammeavtalene i følgende kategorier: 1: Ledningsanlegg 2: No-Dig for Vannledninger 3: No-Dig for Avløpsledninger 4: Vann-, Avløps- og Overvannsinstallasjoner 5: Overordnet rådgivning 6: Avløp i spredt bebyggelse 7: Dammer
buyer:

1 results

  1. id:
    942 110 464
    name:
    Trondheim kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2017-02-02T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 71000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 71000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2017-02-02
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2017-265983
    allType:

    2 results

    1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2017-02-02
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2017-265983

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.